Resultaten voor woordenboek nederlands spaans

 
woordenboek nederlands spaans
 
www.maklu.be: Boekdetails: Juridisch woordenboek Nederlands/Spaans HC.
Het woordenboek is bestemd voor de rechtspraktijk en het handelsverkeermet, name voor vertalers en tolken, advocaten, notarissen, accountants, banken, bedrijfsleven, Kamers van Koophandel, diplomatieke diensten, ministeries, internationale organisaties, universiteit en hogeschool. Het bevat 15000 uitgangstermen in een verhelderende context, voorzien van een doordacht systeem van verwijzingen.
online cursus spaans
Spaans woordenboek online.
Leren Taal Spaans Spaans woordenboek. Zoek je een gratis Spaans woordenboek? Hier vind je enkele online woordenboeken, met een korte bespreking. Woordenboek Nederlands Spaans. Woordenboek Spaans Nederlands. Spaans woordenboek Spaans. Een online spaans woordenboek, een synoniemenwoordenboek, en Spaanse werkwoorden vervoegen.
spaargids
Prisma woordenboek Nederlands-Spaans 9789000358601 Paperback Woordenboeken.
Prisma woordenboek Nederlands-Spaans. Hoge resolutie versie. Al ruim vijftig jaar zijn Prisma woordenboeken de beste keus voor de middelbare school. Elk voorjaar verschijnt een nieuwe editie, gecontroleerd en bijgewerkt door ervaren lexicografen en vertalers. Voordelig en robuust uitgevoerd. Compleet: het pocketwoordenboek met de meeste trefwoorden, voorbeeldzinnen en vertalingen.
auto verkopen
spaans Vertaling Nederlands-Spaans.
van NL van EN van DE van FR van ES naar NL naar EN naar DE naar FR naar ES Vertaal. Naar andere talen: spaans DE spaans EN spaans FR. Definities op Encyclo.nl: Spaans 7x. Vertalingen spaans NLES. I het Spaans.
cursus spaans amsterdam
bol.com Prisma woordenboek Nederlands-Spaans, Vosters 9789000358601 Boeken.
Prisma woordenboek Nederlands. Prisma woordenboek Nederlands-Engels. Prisma woordenboek Duits-Nederlands. Prisma woordenboek Nederlands-Frans. Bekijk de hele lijst. De serie Pocket woordenboeken. Prisma woordenboek Engels-Nederlands. Prisma woordenboek Spaans Nederlands. Woordenboek Pocket Prisma Duits-Nederlands. Meer uit de serie Pocket woordenboeken. Vaak samen gekocht.
Woordenboeken kopen? Online taal bestellen bij Bruna Bruna.nl.
Ook bij gebruik. Prisma vmbo woordenboek Nederlands. Dit woordenboek is speciaal ontwikkeld voor leerlingen in het vmbo/mbo in Nederland en het bso/tso in België. Met 20.000 helder gestructureerde artikelen en uitleg in eenvoudige, direct begrijpelijke taal, aansluitend bij de lesstof.
Spaans-Nederlands woordenboek Vertalen.nu.
Vertaal woorden van Spaans naar Nederlands met één druk op de knop. Wil je liever op alfabetische volgorde door het woordenboek bladeren? Bekijk dan de woordenlijst Spaans of de woordenlijst Nederlands. Vertaal zinnen of stukken tekst in tientallen talen met onze vertaalmachine.
Spaans/Woordenboek Spaans-Nederlands Wikibooks.
Het onderstaande woordenboek is samengesteld uit de woordenlijsten uit de lessen. Ook is er het woordenboek Nederlands-Spaans. Het geslacht van zelfstandige naamwoorden wordt alleen aangegeven als het niet aan de regels uit les 2 voldoet of als er twijfels zouden kunnen ontstaan. A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z. morgen de volgende dag; ochtend, morgen. neef, neefje oomzegger. nemen; drinken warme drank. Zoek CategorieWoorden: in het Spaans op in Wikiwoordenboek.
NederlandsSpaans woordenboek.

Contacteer ons