Zoeken naar nederlands duits vertalen

 
nederlands duits vertalen
 
Routeplanner van de ANWB Plan uw route.
Kijk dan even bij de veelgestelde vragen of neem contact op via contact en service. Nu 20% korting. De beste pechhulp, altijd dichtbij. We doen er alles aan je zo snel mogelijk in eigen auto weer op weg te helpen.
duits leren
Home KWF Kankerbestrijding.
Lees meer over zakelijk kadoneren. Ruim 32 miljoen euro voor Nederlands kankeronderzoek. Twee keer per jaar kent KWF financiering toe aan nieuwe onderzoeken, waaronder ook op dinsdag 18 december. Benieuwd wie er dit keer in de prijzen zijn gevallen? Lees het persbericht. Select the Component and add. Elk lot draagt bij. Speel je ook mee met onze KWF Loterij? Een lot kost 825, euro. Daarmee draag je bij aan belangrijk kankeronderzoek én maak je kans op mooie prijzen. Als je nu meespeelt, maak je bijvoorbeeld kans op een culturele groepsreis naar Wenen of een rondvaart in Amsterdam. En er zijn nog veel meer gesponsorde prijzen te winnen. Speel nu mee. Ruim 24.000 lampionnen. Het was een prachtig gezicht: ruim 24.000 lampionnen in de vorm van een groot hart bij Paleis Soestdijk. Het was een hart van liefde, kracht en groot gemis. Mensen uit heel Nederland doneerden een lampion voor een dierbare die is geraakt door kanker. De verlichting van de lampionnen is op 28 december online live uitgezonden. Bekijk de terugblik. KWF wil onderzoeksresultaten vaker en sneller vertalen naar toepassingen voor patiënt en publiek.
Autolening
Nederlands-Duits woordenboek vertaling bab.la.
Als je een woord van het Duits naar het Nederlands wilt vertalen kun je op dezelfde manier zoeken. Het woordenboek zoekt naar alle Nederlands naar Duitse vertalingen en andersom. Als er teveel resultaten in het Nederlands-Duitse woordenboek zijn kun je de filters voor categorieën, stijl en regio gebruiken om de zoekresultaten te beperken.
Cofidis
Landal GreenParks Ruim 85 bungalowparken in Nederland, België, Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Tsjechië, Hongarije, Denemarken en Engeland.
België / Nederlands. Danmark / Dansk. Norge / Norsk bokmål. Nog geen account? 89 parken in 9 landen Alle parken op de kaart. Vakantie in de bergen. Beauty en wellness. In een comfort accommodatie bent u van alle gemakken voorzien en geniet u optimaal van uw verblijf.
backlinks
KNVB Ticketshop.
Boek jouw tickets met vervoer, diner of verblijf. Ook voor groepen! Koop hier tickets voor de wedstrijden van Nederland mannen, vrouwen, Jong Oranje en zaal. Dit is de officiële ticketshop van de KNVB. Alle officiële merchandise van het Nederlands elftal.
cursus zakelijk duits amsterdam
Nederlands-Duits woordenboek, Glosbe.
woordenboek / woordenboek Nederlands / Nederlands-Duits woordenboek. Nederlands Duits woordenboek online. Welkom op het woordenboek Nederlands Duits. Schrijf een woord of een zinsdeel dat u wilt vertalen in het tekstvak aan de linkerkant en druk op de knop met de pijltjes.
Voetbalnieuws, live-verslagen, video's' en meer! FCUpdate.nl FCUpdate.nl.
Dick Lukkien staat niet onwelwillend tegenover een langer verblijf bij FC Emmen. Het huidige contract van de 46-jarige trainer. 2121: Nederlands talent Redan volgt Ronaldo op als UEFA-topscorer. Daishawn Redan 17 heeft in 2018 de meeste doelpunten gemaakt in UEFA-competities.
Reverso Context Vertaling in context van Engels naar Frans.
De beste manier om woorden en uitdrukkingen te vertalen. Arabisch Duits Engels Spaans Frans Hebreeuws Italiaans Japans Nederlands Pools Portugees Roemeens Russisch. Arabisch Duits Engels Spaans Frans Hebreeuws Italiaans Japans Nederlands Pools Portugees Roemeens Russisch. Ontdek ons synoniemenwoordenboek op basis van KI.
Nederlands Film Festival 26 sep 4 okt 2019 Nederlands Film Festival.
NFF Aftermovie 2018. Bekijk hier de aftermovie van NFF 2018! Negen dagen lang stond Utrecht in het teken van de 38e editie van het Nederlands Film Festival. Geniet na van een geslaagde editie en noteer NFF 2019 alvast in je agenda!

Contacteer ons