Resultaten voor vertalen duits nederlands

 
vertalen duits nederlands
 
Google Translate.
Typ tekst of een websiteadres of vertaal een document. Sleep het bestand of de link hierheen om het document of de webpagina te vertalen. Sleep de link hierheen om de webpagina te vertalen. Wij bieden geen ondersteuning voor het type bestand dat u hierheen heeft gesleept.
Technische vertalingen
Duits-Nederlands woordenboek Vertalen.nu.
Vertaal woorden van Duits naar Nederlands met één druk op de knop. Wil je liever op alfabetische volgorde door het woordenboek bladeren? Bekijk dan de woordenlijst Duits of de woordenlijst Nederlands. Vertaal zinnen of stukken tekst in tientallen talen met onze vertaalmachine.
vertaling
Nederlands-Duits woordenboek vertaling bab.la.
Als je een woord van het Duits naar het Nederlands wilt vertalen kun je op dezelfde manier zoeken. Het woordenboek zoekt naar alle Nederlands naar Duitse vertalingen en andersom. Als er teveel resultaten in het Nederlands-Duitse woordenboek zijn kun je de filters voor categorieën, stijl en regio gebruiken om de zoekresultaten te beperken.
leningen simulatie
Linguee Nederlands-Duits woordenboek.
Als vertaling van" voorstellen. Zoek door een miljard vertalingen. ä ö ü ß ë ï é è ê ó ç á à â û. nl Nederlands de Duits. nl Nederlands de Duits. de Duits nl Nederlands. nl Nederlands gb Engels.
Duits vertaalbureau Urgent Vertalen Urgent Vertalen.
Bekijk dan eens onze referenties. Waarom kiezen voor Duits vertaalbureau Urgent Vertalen? Wij, als vertaalbureau, vinden niet alleen dat onze beëdigde vertalers aan strenge toelatingseisen moeten voldoen. Ook een vertaler Nederlands Duits en Duits Nederlands, die niet beëdigd is, behoort in het bezit te zijn van een afgeronde vertaalopleiding op minimaal HBO-niveau en aantoonbare ervaring.
Deftig: vertaling Duits Nederlands.
Nederlands naar Duits: Meer gegevens. ansehnlich; würdig; stattlich; erhaben; würdevoll; hocherhaben; vornehm; gepflegt; distingiert. deftig aristokratisch, adlig, würdig, würdevoll. Uitgebreide vertaling voor deftig Duits in het Nederlands. Synoniemen voor deftig.: fest; herzhaft; kräftig; ordentlich; würzig. Cross Translation: From To Via.
WikipediaEducatieprogramma/ITV: Hogeschool voor Tolken en Vertalers Wikipedia.
Het einde aan wegwerpopdrachten en het begin van invloed op de echte wereld voor studentbewerkers. De ITV Hogeschool voor tolken en vertalers verzorgt een 4-jarige opleiding tot tolk-vertaler in de talen Engels, Frans, Duits, Italiaans, Russisch en Spaans. Studenten moeten in het kader van hun opleiding in hun derde of vierde jaar een stage lopen. Het hoofddoel voor de stages is het vertalen in de praktijk. Veel studenten moeten nog leren plannen en schatten hoeveel tijd en doorlooptijd ze nodig hebben voor een vertaalopdracht. De stages worden uitgevoerd door derde en vierdejaars studenten. De gemiddelde leeftijd van deze studenten is 35 jaar. Ze hebben vaak al een baan en een gezin. Een stage duurt gemiddeld een half jaar, voor een dag in de week, wat neerkomt op 9 studiepunten of 252 studieuren. In die tijd zou een stagiair ongeveer 30 duizend woorden moeten kunnen vertalen. In 2014-15 is een pilot gehouden waarin vertalers als stage Wikipedia-artikelen uit een andere taal naar het Nederlands vertaalden.
Text vertaling Duits-Nederlands inclusief voorbeelden.
Vertaling van Text. Text m der zn. Bitte übersetzen Sie diesen japanischen Text ins Französische. Vertaal alstublieft deze Japanse tekst naar het Frans. Ich kenne die Melodie, aber ich kann mich nicht an den Text erinnern. Dat deuntje is me bekend maar ik kan me de tekst niet herinneren.
Universiteit Antwerpen.
De student wordt pas toegelaten tot dit onderdeel indien hij geslaagd is voor Duits: Vertalen DuitsNederlands 1 én 2. Niet te volgen onder examencontracten. Deze cursusinformatie is bedoeld om de student te ondersteunen bij het verwerken van de leerstof. Bij aanvang van dit opleidingsonderdeel dient de student over de volgende competenties te beschikken: actieve beheersing van. B2-niveau lezen, luisteren, spreken en schrijven. een algemene kennis van het gebruik van een PC en het internet. C1-niveau lezen, luisteren, spreken en schrijven. Vertaalcolleges, waarin vertaalvaardigheid wordt verdiept middels gespecialiseerde teksten. Vertaaltechnologie moet zoveel mogelijk geïntegreerd worden in de vertaalcolleges. Ook inhoudelijke focus op het schrijven van vertaalcommentaar. 4 Internationale dimensie. Het opleidingsonderdeel heeft een internationale dimensie. de docent geeft de lessen in een andere taal dan het Nederlands.

Contacteer ons