Resultaten voor vertalen duits nederlands

 
vertalen duits nederlands
 
Nederlands-Duits woordenboek vertaling bab.la.
Als je een woord van het Duits naar het Nederlands wilt vertalen kun je op dezelfde manier zoeken. Het woordenboek zoekt naar alle Nederlands naar Duitse vertalingen en andersom. Als er teveel resultaten in het Nederlands-Duitse woordenboek zijn kun je de filters voor categorieën, stijl en regio gebruiken om de zoekresultaten te beperken.
Technische vertalingen
Linguee Nederlands-Duits woordenboek.
Als vertaling van" voorstellen. Zoek door een miljard vertalingen. ä ö ü ß ë ï é è ê ó ç á à â û. nl Nederlands de Duits. nl Nederlands de Duits. de Duits nl Nederlands. nl Nederlands gb Engels.
vertaling
Vertaling Duits Nederlands een goede vertaling geeft tijdwinst.
Vertaling Duits Nederlands. Gefro was op zoek naar een vertaalbureau dat de teksten bij hun voedselproducten op een gedegen manier kon vertalen. Niet heel verwonderlijk dat ze bij TopVertalers uitkwamen. TopVertalers werkt immers al tientallen jaren voor grote namen in de voedselindustrie o.a.
lening
Documenten vertalen Duits Nederlands? Joosje van Loen.
Vertalen Duits Nederlands. Technische teksten vertalen. Coaching voor vertalers. Vertalingen van het Duits naar het Nederlands. Übersetzungen vom Deutschen ins Niederländische. Op zoek naar dé vertaler Duits-Nederlands op medisch of technisch gebied? Dan bent u bij Van Loen Vertalingen aan het juiste adres.
E-mails Vertalen Duits-Nederlands: Plaats Nu Gratis Opdracht Hoofdkraan.nl.
Wij zijn een Nederlandse uitgeverij, gespecialiseerd in computerboeken in Nederland en Amerika. We staan op het punt om ook de Duitse boekenmarkt te betreden en hebben reeds twee boeken naar het Duits laten vertalen. Voor deze twee boeken zijn wij op zoek naar een corrector die de Duitse vertaling naleest en corrigeert waar nodig. 100 tot 1000. Vertaling Webshop Teksten van Nederlands naar Duits.
Text vertaling Duits Nederlands.
Vertaling van Text. Text m der zn. Bitte übersetzen Sie diesen japanischen Text ins Französische. Vertaal alstublieft deze Japanse tekst naar het Frans. Ich kenne die Melodie, aber ich kann mich nicht an den Text erinnern. Dat deuntje is me bekend maar ik kan me de tekst niet herinneren.
Gratis online vertaler ElaN Languages.
Gebruik onze gratis online vertaler hieronder dus gerust om één woord of een woordengroep naar een andere taal om te zetten. Het resultaat is een automatische vertaling, met soms grappige resultaten tot gevolg. Voor een 100 % sluitende vertaling kunt u uiteraard bij ElaN Languages terecht. Vertalen Detecteer taal.
Vertalingen Duits-Nederlands of Nederlands-Duits.
Bij Accolade wordt elke vertaling zonder uitzondering uitgevoerd door een native speaker en vervolgens grondig nagelezen door een tweede professionele vertaler. Zo garanderen wij kwaliteitsvolle, idiomatische teksten. Al uw vertalingen van het Duits naar het Nederlands en omgekeerd zijn bij ons in goede handen.
Duits: Vertalen Duits Nederlands 1 aan de UAntwerpen StuDocu. Document. if_65-fb_messenger_1181188. ic_favorite_border_black_24px. leaderboard. Star. Ticket. trending. trophy.

Contacteer ons