Meer resultaten voor vertalen duits naar nederlands

 
vertalen duits naar nederlands
 
Deftig: vertaling Duits Nederlands.
Nederlands naar Duits: Meer gegevens. ansehnlich; würdig; stattlich; erhaben; würdevoll; hocherhaben; vornehm; gepflegt; distingiert. deftig aristokratisch, adlig, würdig, würdevoll. Uitgebreide vertaling voor deftig Duits in het Nederlands. Synoniemen voor deftig.: fest; herzhaft; kräftig; ordentlich; würzig. Cross Translation: From To Via.
cursus duits online
ULO zij-instroom Opleidingen en cursuszoeker LEARN! Academy, Vrije Universiteit Amsterdam.
Een belangrijk kenmerk van de opleiding is dat er integraal wordt getoetst aan de hand van levensechte opdrachten. Je maakt dus geen losse kennistoetsen maar werkt aan het ontwikkelen van lessenseries waarbij je theorie en praktijk moet vertalen naar goede ontwerpen.
dedicated
Nederlands-Duits woordenboek vertaling bab.la.
Als je een woord van het Duits naar het Nederlands wilt vertalen kun je op dezelfde manier zoeken. Het woordenboek zoekt naar alle Nederlands naar Duitse vertalingen en andersom. Als er teveel resultaten in het Nederlands-Duitse woordenboek zijn kun je de filters voor categorieën, stijl en regio gebruiken om de zoekresultaten te beperken.
cursus duits amsterdam
Nederlands Openluchtmuseum in Arnhem.
Van het Nederlands Openluchtmuseum. Ontdek de voordelen. Ga naar je museumpagina. Nieuw account aanmaken. Uw wachtwoord opnieuw instellen. Een geldig e-mailadres. Alle e-mails van het systeem zullen naar dit adres worden verstuurd. Het e-mailadres zal niet openbaar worden gemaakt en zal alleen worden gebruikt wanneer u een nieuw wachtwoord opvraagt of wanneer u ervoor kiest om nieuws of meldingen per e-mail te ontvangen.
persoonlijke leningen
Nieuws en sportoverzicht RTV Utrecht. RTV Utrecht Nieuws en sportoverzicht voor provincie en stad Utrecht.
De Utrechtse Kunstenaarsvereniging Kunstliefde vreest voor het einde van haar bestaan. vr 15 maart 2019, 1706: uur. Advocaat wil niet meegaan in vechtvoetbal van NAC. Zonder Urby Emanuelson reist FC Utrecht zaterdagavond af naar Breda, voor de uitwedstrijd tegen hekk.
een auto leasen
Gratis woordenboek Van Dale.
Over Van Dale Taaltrainingen. Zoek de betekenis of vertaling van een woord Nederlands nl-nl. Nederlands / Engels nl-en. Engels / Nederlands en-nl. Nederlands / Frans nl-fr. Frans / Nederlands fr-nl. Nederlands / Duits nl-du. Duits / Nederlands du-nl. Nederlands / Spaans nl-sp.
TEST: is de nieuwe DeepL Translator de beste vertaalmachine?
Certificaten en keurmerken. MVO verantwoord vertalen. Redigeren van teksten. Home Vertaalnieuws TEST: is de nieuwe DeepL Translator de beste vertaalmachine? TEST: is de nieuwe DeepL Translator de beste vertaalmachine? donderdag 31 augustus 2017. Sinds vorige week hebben de bekende vertaalmachines er een nieuwe concurrent bij: DeepL Translator. Het Duitse DeepL heeft onlangs een gratis online vertaaldienst gelanceerd waarmee ze, naar eigen zeggen, concurrenten als Google, Microsoft en Facebook naar de kroon steken. Vooralsnog ondersteunt DeepL 42 taalcombinaties tussen Duits, Nederlands, Engels, Frans, Italiaans, Pools en Spaans.
es Vertaling Duits-Nederlands.
van NL van EN van DE van FR van ES naar NL naar EN naar DE naar FR naar ES Vertaal. Naar andere talen: es EN es ES es FR. Definities in het Duits: Es 17x. Vertalingen es DENL. I das es.
Universiteit Antwerpen.
De student wordt pas toegelaten tot dit onderdeel indien hij geslaagd is voor Duits: Vertalen DuitsNederlands 1 én 2. Niet te volgen onder examencontracten. Deze cursusinformatie is bedoeld om de student te ondersteunen bij het verwerken van de leerstof. Bij aanvang van dit opleidingsonderdeel dient de student over de volgende competenties te beschikken: actieve beheersing van. B2-niveau lezen, luisteren, spreken en schrijven. een algemene kennis van het gebruik van een PC en het internet. C1-niveau lezen, luisteren, spreken en schrijven. Vertaalcolleges, waarin vertaalvaardigheid wordt verdiept middels gespecialiseerde teksten. Vertaaltechnologie moet zoveel mogelijk geïntegreerd worden in de vertaalcolleges. Ook inhoudelijke focus op het schrijven van vertaalcommentaar. 4 Internationale dimensie. Het opleidingsonderdeel heeft een internationale dimensie. de docent geeft de lessen in een andere taal dan het Nederlands.

Contacteer ons