Resultaten voor vertalen nederlands duits

 
vertalen nederlands duits
 
nederlands duits Vertaling naar Frans voorbeelden Nederlands Reverso Context.
an-g lais, italien et néerlandais." De aangegeven literatuur is in de centrale bibliotheek van de Inrichting voor Kernonderzoek te Jülich aanwezig en er kan een fotocopie of een vertaling in het Nederlands, Duits, Frans, Italiaans of Engels van worden geleverd.
cursus zakelijk duits amsterdam
Online vertaalbureau België: Engels, Frans, Nederlands, Duits Vertaalbureau BeTranslated.
Bovenop de officiële talen in België Nederlands, Frans en Duits, weten we dankzij ons uitgebreid wereldwijd netwerk ongetwijfeld raad met vertalingen naar andere vreemde talen van en naar het Engels, het Frans en het Nederlands. 4.7 94.29% 7 votes. VERTALEN VAN WEB INHOUD.
Duitse
Freudentaumel: de grappigste Duitse woorden Duitsland Instituut.
Door toeval lees ik deze site met interesse, woon sinds 1976 in Duitsland en ben eigenaar van een Duits bedrijf. de bovenstaande woorden kon ik bijna niet meer op z'n' nederlands vertalen. Er zijn veel woorden die in het dagelijke duitse spraakgebruik benut worden.
duitsland
Vertalingen Nederlands Duits.
Beursdeelname in Duitsland. Wil je zaken gaan doen met Duitse klanten, dan is het vertalen van je marketingmiddelen waarschijnlijk een van de eerste werkzaamheden die je wilt uitbesteden. Wij beoordelen om te beginnen of je print en online communicatiemiddelen rechtstreeks vertaald kunnen worden. In veel gevallen is een standaard vertaling van Nederlands naar Duits een goede keus, met een goede prijs-kwaliteitsverhouding.
Tuinontwerp
Online Nederlands Duits vertaler.
Het veranderen van de richting van de vertaling: Duits Nederlands vertaler online Duits Nederlands vertaling. Nederlands Duits Vertaling Nederlands Duits Woordenboek Vertalen Nederlands naar Duits Als u behoefte aan een perfecte vertaling, contact opnemen met een vertaalbureau! Nederlands elke taal.
dac verhuizingen
Gratis vertalen van Nederlands naar Duits!
van Nederlands naar Duits. Bezig met vertalen. Zinnen of woorden vertalen? Op DirectVertalen.nu kun je gratis vertalen, van en naar onder andere Nederlands, Engels, Duits, Frans, Spaans, Italiaans en Portugees. Dankzij DirectVertalen.nu heb je in no-time de juiste vertaling voor jouw tekst.
woordenboek
Tanja Kurvers Duitse klantenservice/ Vertalingen Nederlands-Duits.
Tijdens het vertalen heeft ze regelmatig contact met mij gehad over de voortgang. Tevens heeft zij kosteloos belangrijke vertaaladviezen gegeven over een andere website waar ik adverteer. Tanja is absoluut een aanrader. Vertaling Webshop Teksten van Nederlands naar Duits. Tanja heeft voor ons onze webshop vertaald.
vertaal
Diversen Duits 0 getallen 0 tot 100 mees hessels.
je parle eine bitte nederlands.: Jaaaah hmm lekker. Geef wel aan wat de foutjes zijn en blijf aardig. Je e-mailadres wordt niet getoond op de site. Offline woordjes leren? Op je telefoon of tablet? Bekijk de apps.: Toon volledig menu. Nieuw ingezonden Verberg. Godsdienst en levensbesch.: Namen en feiten 32. Engels Avans Mechatronica 45. Methoden van onderzoek B 5. Duits idioom voor het economisch onderwijs 1.
duitsland
bol.com Van Dale Pocketwoordenboek Nederlands-Duits, Diverse auteurs 9789066488502 Boeken.
Van Dale pocketwoordenboek Van Dale pocketwoordenboek Nederlands-Italiaans. Van Dale Pocket woordenboek Frans-Nederlands. Van Dale Pocketwoordenboek Nederlands voor de basisschool. Van Dale pocket woordenboek Nederlands-Engels. Van Dale Groot woordenboek Nederlands-Duits. Prisma miniwoordenboek Duits-Nederlands Nederlands Duits. Bekijk de hele lijst. Vaak samen gekocht.
cursus duits utrecht

Contacteer ons