Resultaten voor vertalen nederlands duits

 
vertalen nederlands duits
 
Vertalen Nederlands Duits? Pienter spreekt de juiste taal.
Door al jouw webpagina's' op een correcte manier van Nederlands naar Duits te vertalen zorg je ervoor dat je een professionele indruk achterlaat. Denk hierbij ook zeker om pagina's' als de AGB Duitse algemene voorwaarden en het FAQ veelgestelde vragen.
cursus duits groningen
Vertalen Nederlands Duits Vertaalbureau Evina.
Meer dan 15 jaar ervaring in de verschillende sectoren maken dat we elke tekst professioneel kunnen vertalen van het Nederlands naar het Duits. Alle teksten die we vertalen van het Nederlands naar het Duits worden door een tweede vertaler Nederlands Duits nagelezen en zo nodig verbeterd.
cursus duits amsterdam
Nederlands-Duits woordenboek Vertalen.nu.
Vertaal woorden van Nederlands naar Duits met één druk op de knop. Wil je liever op alfabetische volgorde door het woordenboek bladeren? Bekijk dan de woordenlijst Nederlands of de woordenlijst Duits. Vertaal zinnen of stukken tekst in tientallen talen met onze vertaalmachine.
duitsland
Nederlands-Duits woordenboek vertaling bab.la.
Als je een woord van het Duits naar het Nederlands wilt vertalen kun je op dezelfde manier zoeken. Het woordenboek zoekt naar alle Nederlands naar Duitse vertalingen en andersom. Als er teveel resultaten in het Nederlands-Duitse woordenboek zijn kun je de filters voor categorieën, stijl en regio gebruiken om de zoekresultaten te beperken.
duitsland
garantie Vertaling Nederlands-Duits.
Behalve voor het vertalen van woorden, kunt u bij ons ook terecht voor synoniemen, puzzelwoorden, rijmwoorden, werkwoordvervoegingen en dialecten. volg ons op Facebook. Ook op deze website. Sitemap Anagrammen Antoniem Dialect Puzzelen Natuur Populair Rijmen Symbolen Synoniem Tekst vertalen Tellen Vertalen Vervoegen Woordspellen.
krediet
Studiekiezer.
Terug naar lijst. Master of Arts in het vertalen: combinatie van ten minste twee talen Nederlands, Duits, Spaans. De masteropleiding in het vertalen is één van de drie masters die volgen op de bachelor in de toegepaste taalkunde. Onze master in het vertalen kreeg als eerste in Vlaanderen het European Masters in Translation kwaliteitslabel.
woordenboek nederlands duits
Linguee Nederlands-Duits woordenboek.
nl Nederlands de Duits. de Duits nl Nederlands. nl Nederlands gb Engels. nl Nederlands fr Frans. nl Nederlands es Spaans. nl Nederlands pt Portugees. nl Nederlands it Italiaans. nl Nederlands pl Pools. nl Nederlands se Zweeds. nl Nederlands dk Deens.
KERKWERVE-NATUUR Vertalen Nederlands Duits.
Vertalen Nederlands Duits. Übersetzungen für Deutsche Gäste. AANBIEDINGEN: ORIGINEEL-MUZIEK-CD's' VANAF 200., Vertalen: Nederlands Duits. Sinds jaren vertalen we teksten kosteloos, maar we zijn geen vertaalbureau. Onze vertalingen waren bijvoorbeeld te zien.: De Grote Sint Nicolaaskerk, Brouwershaven. Brochure over kerk en orgel.
tekst vertaling Nederlands-Duits inclusief voorbeelden.
Vertaal alstublieft deze Japanse tekst naar het Frans. Bitte übersetzen Sie diesen japanischen Text ins Französische. Als je op de tekst van het liedje let, dan gaat het eigenlijk nergens over. Wenn du den Liedtext anschaust, bedeutet er nicht wirklich viel.

Contacteer ons